Tuesday, 2019-06-18, 3:36 AM
Liga crestina de fotbal Iosua
 
Site menu

Our poll
Rate my site
Total of answers: 39

Reguli:

- Se vor juca două reprize a câte 12,5 minute, cu pauză de 2 minute ( timpul nu se va opri decat în cazul accidentărilor grave), un meci durând, în medie, 30 de minute cu tot cu pauză.

- Fiecare meci va începe la o anumită oră stabilită ulterior, cu o întârziere de maxim de 5 minute. În cazul în care, la cel târziu 5 minute de la ora anuntaţă începerii meciului, una dintre echipe nu are cel puţin 5 jucători pe teren, aceasta va pierde meciul cu 3-0. În cazul în care ambele echipe, nu prezinta cel putin 5 jucatori, la cel tarziu 5 minute de la ora anuntata a meciului, meciul va fi trecut ca fiind jucat (insa nu se va juca) , ambele echipe primind zero puncte.

- Sunt obligatorii tricouri de echipa, cu  numere, fiecare jucator al echipei trebuie sa aiba un numar diferit, pe tricou. In cazul in care cel putin unul dintre jucatorii din teren nu va avea tricou identic, cu numar diferit, echipa va fi sanctionata cu un gol, in favoarea rivalei.

- Meciurile se vor juca doar la Scoala  Generala Nr. 9 ( alte schimbari vor fi anuntate ulterior).

- Nu vor exista arbitrii,  deciziile vor fi luate de catre echipe de comun acord, pe baza de fair-play, doar în cazurile exceptionale, vor intervenii organizatorii.

 


1. INSCRIERE - Formular de inscriere AICI


- Fiecare echipa, pentru a putea fi inscrisa in campionat, trebiue sa predea organizatorilor: formularul de inscriere ( numele, prenumele, data nasterii si o poza a fiecarui jucator ), numarul pe care fiecare jucator il va purta, si sa specifice culorile in care va juca echipa.

- Lista cu jucatorii echipe va trebui semnata de unul dintre pastori sau liderii  acreditati ai bisericii in cauza.

- Inscrierea 10 lei/persoana, iar la fiecare meci se va plati de echipa 30 de lei ( se plateste si daca nu se joaca, adica in cazul in care este anulat meciul! )

- Data limita de inscriere si definitivare a inscrierii este de 19 ianuarie 2009.

- Fiecare echipa va desemna un lider, cu care se va mentine legatura si care va prezenta nemultumirile jucatorilor din echipa sa.

- Daca vreo echipa foloseste jucatori neinscrisi, echipa in cauza va pierde meciul cu 3-0 ( se vor putea folosi jucatori neinscrisi care sa fie din cadrul bisericii in cauza, cu conditia ca ininte de meci pentru fiecare jucator neiscris, care va juca, sa se plateasca 30 de lei/meci)

 

 

2. JUCATORI

 

- Numărul de jucători cuprinşi în lotul unei echipe este de minim 8.

- Se va juca în formula 5+1, adică un portar şi cinci jucători de câmp într-o echipă (meciul nu poate incepe daca nu sunt cel putin 4+1).

- Portarul poate fi înlocuit cu un jucător de câmp.

- In cadrul fiecarei echipe este permis ca unul dintre jucatori sa fie necrestin.

-Schimbările pe parcursul meciului sunt nelimitate. Se joacă fără off-side.

 

3.DESFASURAREA MECIURILOR

 

- Autul de poartă se poate executa numai de către portar, atat cu mâna cat si cu piciorul. Portarul poate, să prindă în mâini o pasă de la un coechipier.

- Golurile din aut de poarta nu sunt valide, decat in cazul in care mingea este atinsa  de oricare dintre jucatorii din treren, inainte de a intra in poarta.

- Golul portarului cu mana este valid doar din timpul jocului. 

- Autul se execută cu piciorul, nefiind permisă marcarea directă a unui gol, lucru permis, în schimb, direct din lovitura de începere. Golul din aut este valid doar in cazul in care unul dintre jucatori atinge mingea inainte de a intra in poarta.

- Autogolul din aut este valid.

- In cazul in care se executa autul si mingea iese din nou in aut fara sa fie atinsa, echipa adversa va executa autul.

-Portarului nu ii este permis sa tina mingea in mana mai mult de 6 secunde, nerespectarea acestui lucru va face ca echipa adversă sa beneficiază de o lovitură liberă indirectă, din afara careului.

- La executarea loviturilor libere şi a cornerelor, distanţa adversarilor faţă de minge trebuie să fie de 3 m. La executarea auturilor, distanţa adversarilor faţă de minge trebuie să fie de 5 m, dar doar dacă echipa care trebuie să execute solicită acest lucru.

 

 

4. SANCTIUNI

 

- In cazul in care oricare dintre jucatori va injura sau isi va insulta adversarii sau coechipierii, se vor aplica sanctiuni care consta in eliminarea jucatorului din competitie.      

- In cazul conflictelor, jucatorii implicati in conflicte, vor fi suspendati 3 etape.

 

 

 

            PREMIUL: 

           

- O excursie in Milano, la un meci sustinut de AC Milan in compania unei echipe de top din Italia. Se va asigura transportul si biletele la meci.

           

            - In cazul in care nu se inscriu minim 6 echipe, se va lua in considerare posibilitatea de a schimba premiul.

            - In cazul in care se vor retrage din campionat prea multe echipe astfel incat nu va fi indeplinit numarul de minim 6 echipe, de asemenea se va lua in considerare posibilitatea de a fi schimbat premiul.

 

Contact Organizatori:

Ioan Marcu:  0746 820965

Marius Stanciu: 0720 003127

Login form

News calendar
«  June 2019  »
SuMoTuWeThFrSa
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Search

Site friends

Statistics

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0

Copyright Liga Iosua © 2019Powered by uCoz